Inloggen

Pré School

Pré School

In mei 2013 heeft de Sjalomschool een eigen Pré School gekregen. Aanleiding is de taalstimulering van het jongere kind. We zijn er ons van bewust dat de taalontwikkeling van het jonge kind zeer belangrijk is. Wij werken hierin samen met Royal Kids. Streven is om in de toekomst meer afstemming in het taalprogramma te bewerkstelligen en dit met elkaar te communiceren. Dit gaat komend schooljaar zeker een vervolg krijgen.

 

Natuurlijk hopen we op deze manier kinderen een grotere woordenschat mee te geven voor een nog betere start op de basisschool. Op de Sjalomschool wordt gewerkt met Kleuterplein, voor de Pré School is daarom Peuterplein aangeschaft. Regelmatig is er een overleg tussen de Kleuterspecialist van de Sjalomschool en de leidsters van de Pré School.

De methode Peuterplein en kleuterplein heeft sinds 8 oktober 2015 een erkenning gekregen voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) heeft de methode beoordeeld als goed onderbouwd. Tevens is er voldaan aan de door de commissie gehanteerde criteria.

 

De Pré School is iedere dinsdagmorgen en donderdagmorgen open en houdt daarbij onze schooltijden aan. (08.30-12.00 uur)

Voor het beleidsplan van de Pré School kunt u op onderstaande link klikken.

 

Download het beleidsplan

 

of kijkt u op: http://kindercentrumhetlouvre.nl/