Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

Terwijl ik dit schrijf leggen de achtstegroepers de laatste hand aan de Eindtoets. Ze hebben zich de afgelopen dagen, heel kranig gedragen: zeer goede focus en werkhouding. Ze zijn zelf ook tevreden over hun inzet; alles gegeven binnen hun mogelijkheden.

Hier zit dus een trotse juf. Zeker als ik ook terug kijk naar de vele goede momenten, die wel dit jaar al met elkaar beleefd hebben. We zijn gegroeid van twee aparte groepen naar een enkele groep, waarin de kinderen fijn met elkaar omgaan én het heel gezellig met elkaar hebben.

De invoering van De Vreedzame School heeft mooie dingen in de groep opgeleverd; discussies, meningvormde gesprekken, sollicitaties naar taken, taken uitvoeren, conflicten oplossen, meedenken en beslissen o.a. bij kamp en musical, etc.

Daarnaast hebben we ook allerlei leuke - en soms ook bijzondere dingen gedaan; geld-inzamelingsactie voor St Maarten opgezet, werkgesprekken gevoerd (door de kinderen voorbereid), bezoeken gebracht aan VO-scholen, Nationaal schoolontbijt gedaan, deelname aan de wintercross, twee leerlingen hebben, als afgevaardigden van de groep, hun ideeën over de wijk kunnen presenteren op een speciaal georganiseerde dag van de gemeente, we hebben sint gevierd met mooie surprises, kerstkaarten gemaakt voor eenzame ouderen, kerstviering op school met o.a. kerstdiner, belangrijke Citotoetsen M8 gemaakt in januari, die meewogen in de adviezen voor het VO, schoolbasketbal ‘ge-thee-tut’, en natuurlijk kamp!

We hebben echt een superleuk kamp gehad; zoals u al lang gehoord heeft en heeft kunnen lezen op de Fb pagina van de Sjalomschool.

Morgen vieren we dan al koningsdag, volgende week woensdag het schoolvoetbaltoernooi. Ook gaan we de komende tijd flink aan de slag met de musical Torenhoog. We hopen op een heel mooie, fijne en spetterende afsluiting van dit schooljaar (en de basisschooltijd)!!!

Hartelijke groet van groep 8 en juf Susan

Gepubliceerd op 19-04-2018 door Leerkracht